Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (17x)
18. 7. 2014
Candát se zapečenými bramborami
Apetit
Candát se zapečenými bramborami
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (17x)

Tento rybí fešák je nejen krásný, ale má i velmi chutné pevné bílé maso, málo tuku a kostí a velejemnou chuť.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 908.5 kcal
  • Bílkoviny 92 g
  • Sacharidy 49.75 g
  • Tuky 31.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/8

Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010