Smetanový sýr, cukr, hrušky, opečené pečivo a karamel – je to jen pár obyčejných ingrediencí, dohromady ovšem tvoří neobyčejně dobrou sladkou tečku.
Porce
Suroviny
Porce
Na karamel
Na 1 porci
- Energie 763.75 kcal
- Bílkoviny 13.25 g
- Sacharidy 113 g
- Tuky 27.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4

Recept je z vydání:
Apetit 2021/4
Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.