Korpus z bramborákového těsta je nejen neotřelý, ale také skvělý a bezlepkový! Pokud milujete slané koláče, ale rádi byste zajímavou změnu, pak bramborový ,quiche‘ se slaninou & majoránkou je ten pravý recept, který byste rozhodně měli vyzkoušet. Náplň můžete ozvláštnit čerstvým špenátem, žampiony nebo čerstvými bylinkami.
Suroviny
NA NÁPLŇ
Na recept
- Energie 2256 kcal
- Bílkoviny 155 g
- Sacharidy 121 g
- Tuky 124 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/10
Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.