Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
3,9 (12x)
23. 3. 2016
Asijský virální okurkový salát
Shutterstock, WillowLouisePhotography
Bramborová polévka s nakládanými okurkami
Shutterstock, WillowLouisePhotography


< 10 min
3,9 (12x)

Jemná navinulost této nezvyklé bramboračky (pochází z jarního menu staročeské kuchyně) je dobrým chuťovým můstkem k příjemně nasládlé kaši s uzeným.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 201.75 kcal
  • Bílkoviny 6.75 g
  • Sacharidy 23.25 g
  • Tuky 8.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Alexander Vorlíček profile image
Alexander Vorlíček
21.04.2015 20:12

Celkem nedávno jsem objevil tento recept. Vzhledem k tomu, že mě zajímá staročeská kuchyň, byl jsem na tento recept velmi zvědavý. Vřele doporučuji, jedná se opravdu o skvělý recept.

  profile image
Alena
27.02.2008 07:52
Recept se nachází v č./07, str.51
  profile image
Anien
26.02.2008 07:02
V jakém množství vody se mají brambory vařit?
  profile image
Lucie
18.07.2008 10:45
Jestli to maji byt 4 porce, tak bych to zkusila s necelym litrem, vzhledem k tomu, ze se jeste prileva smetana.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007