Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (207x)
12. 7. 2017
Kynutý borůvkový koláč
Apetit
Kynutý borůvkový koláč
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (207x)

Kynutý borůvkový koláč s tvarohem vám připomene prázdniny u babičky. Tenké těsto, spousta ovoce a křupavá drobenka je ‚svatá trojice‘, která slibuje záruku luxusního moučníku na plech. Nejlepší kynutý borůvkový koláč je ten právě vytažený z trouby. A tady je náš osvědčený recept.


Nezhasínat obrazovku
na 1 plech
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 plech

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5583 kcal
  • Bílkoviny 174 g
  • Sacharidy 788 g
  • Tuky 177 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(207 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejlepší borůvkový koláč

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.