> 60 min
5,0
Kuře na víně a smetaně se špenátem
> 60 min
5,0
Pečené husí stehno se zeleninovým ragú s houbami a celerovým pyré
> 60 min
0,0
Obrácené hovězí řízky a celerovo-bramborové pyré
> 60 min
3,6
Grilované kachní prso s celerovým pyré a omáčkou z demi-glace
> 60 min
4,3
Sandra al rosmarino (candát na rozmarýnu)
> 60 min
4,3
Kuřecí prsa v dýňové krustě & celerové pyré
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví