„Americké BBQ není otázka minut, na bůček si musíte počkat,“ řekl nám šéfkuchař Bad Jeff. Pravda, přípravou tohoto bůčku strávíte opravdu dost času, ale až ho ochutnáte, nebudete litovat ani minuty!
Suroviny
Fenyklový salátek
Na recept
- Energie 8412 kcal
- Bílkoviny 270 g
- Sacharidy 256 g
- Tuky 690 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/7
Červencové číslo je jako obvykle pěkně žhavé! Máme pro vás ty nejlepší recepty na rozpálený gril a tipy na bleskové večeře pro parné letní dny, ale i lehké a křupavé saláty a nejbáječnější ovocné koláče a víkendové snídaně. Vydejte se s námi na výpravu do Brazílie! K Riu de Janeiro budou brzy upírat zrak všichni sportovní fanoušci, s našimi skvostnými recepty plnými chutí, vůní a barev se však na latinskoamerickou notu můžete naladit už nyní... Francouzký koláč clafoutis připomínající naši bublaninu určitě znáte v originálním provedení s černými třešněmi. My vám nabízíme nejen klasiku, ale i varianty s jiným ovocem, a ukážeme vám, že základní myšlenka clafoutisu se dá využít i naslano! Nahlédneme spolu do nové knihy blogerky Elly Woodward Lahodně s Ellou každý den. Její recepty na zdravé snídaně, smoothie, jídla s sebou, bezmasé večeře pro jednoho i hostiny pro přátele si zamilujete stejně jako my. Apetit, napsáno s chutí.