Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Roštěná od Evíka
Roštěná od Evíka


< 30 min
0,0 (0x)

Nakrájíme plátky a naklepeme. Potřeme je kmínem , nový koření, popepříme a přidáme vegetu. Dáme do mísy jednu vrstvu masa a polejeme olejem. Takto postupujeme se všemi plátky. Maso necháme naložené 2 dny. Po prvním dnu ho otočíme. Do papiňáku dáme sádlo a nakrájíme 2 cibule. Plátky obalíme v hladké mouce a mezitím si připravíme na pánev sádlo. Na rozpálený tuk pokládáme plátky a krátce je smažíme , po obou stranách. Až budou mít kůrčičku. Štávu z naloženého masa i to , co zbyde na pánvi odrbeme do papiňáku , naházíme tam maso a přidáme vodu asi 1 cm nad maso. Vaříme 20 minut. V normálním hrnci déle, dokud není maso měkké asi 1,5 hodiny.Záleží na množství a druhu papiňáku. Já mám nový a tam je to velmi rychle. Nakonec omáčku podle potřeby dochutíme maggim nebo Vegetou a zahustíme moukou. Stále mícháme , aby se nevytvořily hrudky.


Nezhasínat obrazovku

Porce

2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 185 kcal
  • Bílkoviny 20 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 12 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt