Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (11x)
18. 7. 2014
ovocne zele
Pixabay.com
Želé ze slív (rynglí)
Pixabay.com


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (11x)

Želé – to je něco pro milovníky luxusu


Nezhasínat obrazovku
20
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 46.8 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 9.6 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
30.08.2007 16:35
Recept se nachází v č.9/04, str.52
  profile image
cyrhoza
21.09.2006 13:54
Želé připravuju každý rok, hned jak dozrají ryngle a má ohromný úspěch. Používáme jej na všechno( na koláče, čerstvé pečivo a hlavně na mlsání:-) Všichni obdivují hlavně jeho zářivou lákavou červenofialovou barvu.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/9

2004/9