Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (10x)
13. 10. 2021
Zapékaná smetanová dýně s bramborami a kapustou
Apetit
Zapékaná smetanová dýně s bramborami a kapustou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (10x)

V pošmourných dnech pozdního podzimu přijde vhod barevná vzpruha. Dýně navíc potěší nejen oči. Zapečená s červenou čočkou, bramborami a kapustou bude i opravdovou potěchou i pro vaše chuťové buňky.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 478.83 kcal
  • Bílkoviny 20.5 g
  • Sacharidy 47.83 g
  • Tuky 21.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/11

Během sychravých podzimních dnů přirozeně více tíhneme k teplu domova a jídlům, která nás pohladí po duši. Stránky listopadového Apetitu, který vychází 14. 10., jsou proto plné nápadů, jak bleskově vyčarovat hřejivou atmosféru plnou pohody. Vydejte se s námi na chatu, kde si v lůně přírody společně užijeme dokonale podzimní menu, užijte si bohatou dýňovou úrodu, zamilujte si zvěřinu i mleté maso a objevte nečekané kouzlo pepře. Těšit se můžete i na bláznivé halloweenské dezerty, při jejichž přípravě můžete bez obav popustit uzdu fantazii a ze kterých budou nadšené především děti. Apetit, napsáno s chutí.