Nová registrace Zapomenuté heslo

< 20 min
4,4 (38x)
18. 7. 2014
Zapečená ricotta


< 20 min
4,4 (38x)

Ricotta coby slaný koláč je oblíbená italská specialita. Výtečně chutná zatepla i studená.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 685.75 kcal
  • Bílkoviny 38 g
  • Sacharidy 13.75 g
  • Tuky 52.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
10.09.2007 20:51
Recept se nachází v č.7/06, str.60
  profile image
Eva
14.04.2007 17:20
Naprosto úžasný recept vhodný na piknik někde u vody. Vůbec se nemusíme bát přidat více česneku, parmezánu i rajčátek.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/7

Červenec 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.