Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
5,0 (2x)
30. 3. 2016
Tvarohový krém na slano
Apetit
Tvarohový krém s bylinkami
Apetit


< 30 min
5,0 (2x)

Naše variace na téma ‚dip‘ – tedy pikantní omáčka k namáčení zeleniny – kombinuje klasiku s netradičním podkladem. Tvaroh je opravdu univerzální surovina, ze které lze připravit lahodné dezerty, ale také pomazánky. Důkazem je tento tvarohový krém na slano. 


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

K podáváni

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 66.67 kcal
  • Bílkoviny 2.33 g
  • Sacharidy 1.33 g
  • Tuky 5.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/4

Duben 2005