Naše variace na téma ‚dip‘ – tedy pikantní omáčka k namáčení zeleniny – kombinuje klasiku s netradičním podkladem. Tvaroh je opravdu univerzální surovina, ze které lze připravit lahodné dezerty, ale také pomazánky. Důkazem je tento tvarohový krém na slano.
6
Suroviny
6
K podáváni
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 66.67 kcal
- Bílkoviny 2.33 g
- Sacharidy 1.33 g
- Tuky 5.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/4
Duben 2005