Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (35x)
17. 1. 2017
sticky toffee pudding
Apetitonline.cz
Sticky toffee pudding
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (35x)

Naše čtenářka Lenka Jíšová ze Znojma nám poslala recept na sticky toffee pudding, vláčný anglický dezert, který připomíná náš litý perník a podává se s karamelovou omáčkou.


Nezhasínat obrazovku
20 dílků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 dílků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 173.15 kcal
  • Bílkoviny 3.2 g
  • Sacharidy 25.7 g
  • Tuky 6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/1

Leden 2009

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.