Víte, jak udělat domácí marshmallows? Tento geniální recept na výrobu marshmallows jsme získali od naší food stylistky Mileny Volfové. Příprava je supersnadná, ovšem bez cukrářského teploměru se neobejdete! Marshmallows můžete mlsat jen tak nebo je napíchnout na špejli a vytvořit ozdobná lízátky. Malými tvary posypte horkou čokoládu či cupcaky.
Suroviny
Na obalení
Na recept
- Energie 2253 kcal
- Bílkoviny 35 g
- Sacharidy 526 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/12
Prosincové číslo Apetitu plné vánoční inspirace je tu! Víme, že se na svátky těšíte celý rok stejně jako my. A proto jsme si dali opravdu záležet, abyste si je v naší společnosti opravdu užili. Upečeme si nové neokoukané druhy cukroví, k dokonalosti vyladěné francouzské makronky či okouzlující dezerty s vůní perníkového koření. Štědrý den zahájíme rozmazlovací snídaní, v poledne naservírujeme postní oběd a na závěr nás čeká dokonalá hostina plná tradičních chutí s novým nábojem. Autoři nových českých kuchařek nám představí své oblíbené sváteční recepty. Společně také vyrobíme jedlé dárky, které jsou hotové raz dva. Přejeme překrásné svátky a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.