Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (17x)
1. 3. 2017
slepici polevka
Apetit
Slepičí polévka
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (17x)

Co jiného už umí napravit pošramocenou duši nebo unavené tělo? Je velmi vydatná a opravdu oplývá pověstnými ,léčitelskými schopnostmi‘...


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 299 kcal
  • Bílkoviny 37.5 g
  • Sacharidy 23.75 g
  • Tuky 5.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Mati
20.02.2008 11:13
No a este som zabudla, ze rovnaku plnku pouzivame na pripravu peceneho kurcata - davame ju pod kozu a okraje prichytime spajlami. Potom normalne upecieme v rure alebo v kuchte. Len nezabudnite tie spajle poriadne navlhcit, aby vam nezhoreli ako minule mne.. joj
  profile image
mati
20.02.2008 11:10
U nas doma mamka vari polievku najlepsiu na svete. A robi do nej plnku z rozkov albo starsieho peciva, vajec, nasekaneho petrzlenu, soli, cierneho korenia a trosku sody. Tu zmes dame do sacku a dobre uviazeme. Na a dame varit do polievky - tak asi 10-15 minut pred tym, ako je polievka hotova. Je to dobra mnamka, naozaj. A mozete urobit aj drobne gulicky a pomaly ich do polievky vhadzovat. Uvaria sa rychlo a je to vyborne.
  profile image
Alena
30.08.2007 21:52
Recept se nachází v č.11/04, str.38
  profile image
Veronika
21.11.2006 10:57
Slepičí polévka má opravdu zázračné účinky. Vařím jí opravdu pěkně dlouho, aby se vývar zredukoval a byl opravdu silný.Ke konci přidám na špičku nože šafránu, který dodá příjemný ocásek a barvu. Nudle dělám jedině domácí. Klasicky hrubá mouka, velce, sůl. Tuhé těsto rozválím a tenoučko, nechám proschnout, nakrájím na cca 5 cm pruhy, poskládám na sebe a krájím opravdu ostrým nožem tenoučké nudle,které nechám opět proschnout. Přidávám nakonec do polévky a nechám provařit.Tyto nudle se nikdy nezozvaří.
  profile image
ema
20.04.2007 10:08
ale rozvaří
  profile image
helena
02.10.2007 13:37
ale nerozvaří
  profile image
kk
14.03.2008 16:54
Jasne ze nerozvari.
  profile image
oDb
16.01.2008 14:35
káen, nůžy apapíííír :-)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/11

Listopad 2004