Většího efektu, než když přinášíte na stůl tác s hořícími dezerty, těžko dosáhnete. Dejte jen pozor, abyste měli alkohol, který bude dobře hořet – nejlépe 40 a více %.
Suroviny
Na čokoládovou pěnu
Na dokončení
Na recept
- Energie 5163 kcal
- Bílkoviny 114 g
- Sacharidy 391 g
- Tuky 340 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/1
Oslavte s lednovým Apetitem příchod roku 2020! Zbavte se starých kuchařských zlozvyků a vykročte s námi vstříc čerstvým chutím a zážitkům. Vydejte se s námi na silvestrovskou party jízdu kolem celého světa nebo se naučte namíchat lahodné zimní koktejly. Díky lednovému Apetitu si troufnete i na efektní flambované dezerty nebo si uvaříte pestrobarevné polévky, které zasytí a hravě zaženou i následky přílišného slavení. V čísle nechybějí ani jednoduché večeře z jednoho hrnce či pekáčku, vydatná luštěninová jídla, jako stvořená pro začátek nového roku, či kořením vonící indické pokrmy, které zahřejí na těle i na duši. Apetit, napsáno s chutí.