Recept naší produkční Míši Englišové, která podobný salát kdysi ochutnala ve Venezuele. Byl součástí velkého obědového talíře a Míšina rodina si jej zamilovala tak, že jej takhle připravuje i na Štědrý den.
Suroviny
Na recept
- Energie 1641 kcal
- Bílkoviny 39 g
- Sacharidy 347 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/12
Prosincové číslo Apetitu plné vánoční inspirace je tu! Víme, že se na svátky těšíte celý rok stejně jako my. A proto jsme si dali opravdu záležet, abyste si je v naší společnosti opravdu užili. Upečeme si nové neokoukané druhy cukroví, k dokonalosti vyladěné francouzské makronky či okouzlující dezerty s vůní perníkového koření. Štědrý den zahájíme rozmazlovací snídaní, v poledne naservírujeme postní oběd a na závěr nás čeká dokonalá hostina plná tradičních chutí s novým nábojem. Autoři nových českých kuchařek nám představí své oblíbené sváteční recepty. Společně také vyrobíme jedlé dárky, které jsou hotové raz dva. Přejeme překrásné svátky a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.