Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
31. 7. 2017
Ryba v novinách


< 30 min
0,0 (0x)

Tenhle efektní trik jsem odkoukala od Jamieho Olivera, který ho předváděl v televizním pořadu o vaření. Na první pohled se to zdá neuvěřitelné: celou vykuchanou rybu naplníte voňavými bylinami, důkladně okořeníte, zabalíte do novin a dáte na gril. Vtip spočívá v tom, že než noviny shoří, bude losos nebo pstruh hotový.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 761.75 kcal
  • Bílkoviny 86.5 g
  • Sacharidy 6.25 g
  • Tuky 40 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Iva
01.01.2007 12:53
A co to olovo v tiskařské černi, když tedy v novinách? Není z ryby tak trochu časovaný granát?
  profile image
Marketa
24.01.2008 16:17
Ten dil pripravy lososa jsem videla. Podle puvodniho Jamieho receptu se ryba jeste prolozila platky citronu. Ryba se zabalila do bylinek (cela) a potom do mokrych novin a zavazala.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/7

Červenec 2004