Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
3,8 (25x)
16. 6. 2016
Panna cotta s balzamikovými jahodami
Apetit
Panna cotta s balzamikovými jahodami
Apetit


< 60 min
3,8 (25x)

Jemná panna cotta (v překladu vařená smetana) by byla skvělá jen se samotnými jahodami, ale když ji doplníte další osvědčenou kombinací – jahodami marinovanými v balzamikovém octě –, získáte doslova esenci italské kuchyně.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na jahody

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2515 kcal
  • Bílkoviny 29 g
  • Sacharidy 172 g
  • Tuky 173 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/6

Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem