Jednoduché a rychlé krémové rizoto, kdy do základu přimícháte rajčata, nejlépe ze zahrádky nebo z trhu. Získáte skvělý sezonní a svěží pokrm, který doporučujeme podávat se sklenkou bílého vína! Rajčatové rizoto je pro letní dny jako stvořené.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 642.75 kcal
- Bílkoviny 18 g
- Sacharidy 77.25 g
- Tuky 24.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/7
Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.