Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
3,0 (142x)
27. 9. 2020
Popraskané čokoládové sušenky
Olive Magazine/Immediate Media
Popraskané čokoládové sušenky
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
< 45 min
3,0 (142x)

Crinkles mají hned několik plus: jsou krásné na pohled a snadné na výrobu, ale jejich největší kouzlo je v měkkém středu, který připomíná texturou i čokoládovo-máslovou chutí brownies. Nepodceňte chlazení v lednici, těsto na crinkles potřebuje ztuhnout a zpevnit, jinak se vám na plechu při pečení slije do jednoho velkého sušenkového neštěstí. Čokoládové crinkles si v posledních letech vysloužily také své místo mezi vánočním cukrovím a mezi tím klasickým se krásně vyjímá.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 20 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 20 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4110 kcal
  • Bílkoviny 76 g
  • Sacharidy 495 g
  • Tuky 197 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(142 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Cookies s kousky čokolády
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/3

V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.