Červená řepa má v ,polévkování‘ velký potenciál. My jsme pro vás tentokrát vybrali neobvyklou, indickou kuchyní inspirovanou pikantní variaci na klasické krémové téma.
Suroviny
Na cizrnu
Na recept
- Energie 2533 kcal
- Bílkoviny 116 g
- Sacharidy 369 g
- Tuky 55 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/9
V září se děti vracejí do školy a dospělí po dovolených zase do práce. Po uvolněné bezstarostnosti léta hledáme recepty na jídla, která nás udrží ve formě i ve shonu všedních dní. Přesně takových je 5 večeří, které poslouží i druhý den jako praktický oběd do krabičky. Řešíme i otázku, jaká jídla vařit dětem a co jim zabalit do školní svačiny. Dětské oči zajisté rozzáří pohled na sladké zázraky z ruky cupcakové královny Lelí, která se s námi podělila o recepty ze své připravované kuchařky. Apetit, napsáno s chutí.