Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
28. 2. 2022
Polévka s kapustou, orzem a klobáskou


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Masovým kuličkám to sluší i v polévce! Stačí přidat kapustu, těstovinovou rýži a fazole a opravdová hostina je na světě.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3575 kcal
  • Bílkoviny 187 g
  • Sacharidy 592 g
  • Tuky 37 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/1

S prvním číslem roku 2017 zvládnete oslavit nejen Silvestra, ale i začátek nového roku a začátek toho čínského. Vykročte s námi do nového roku pravou nohou a vydejte se po cestě plné originálních a chutných receptů, ověřených tipů a triků odkoukaných od odborníků. Slibujeme, že v naší společnosti bude rok 2017 opět lahodný a nabitý nápady! Připravte třeba silvestrovský mejdan pro přátele a kromě skvělého jídla je překvapte ještě neobvyklými a efektními želé panáky. Zamilujte si staronovou hvězdu kulinárního nebe – kapustu! Téhle fotogenické krásce věštíme velkou budoucnost. Pokud vás lákají spíše exotičtější suroviny, pak se s námi vydejte na cestu do Asie – naučte se vařit populární jídla s nudlemi, podlehněte voňavému kouzlu koření chai nebo s námi stylově oslavte příchod roku ohnivého Kohouta. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.