Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
2,0 (7x)
15. 4. 2015
Plněné vinné listy z trouby


Snadné
< 60 min
2,0 (7x)

Řecké plněné vinné listy (dolmadas) se sice obvykle dusí v pánvi přiklopené žáruvzdorným talířem, nás zaujala jejich pečená varianta.


Nezhasínat obrazovku
40 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

40 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 22.48 kcal
  • Bílkoviny 0.3 g
  • Sacharidy 2.9 g
  • Tuky 0.9 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,0/5

Hodnocení receptu

2,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/3

Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.