Řecké plněné vinné listy (dolmadas) se sice obvykle dusí v pánvi přiklopené žáruvzdorným talířem, nás zaujala jejich pečená varianta.
40 kousků
Suroviny
40 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 22.48 kcal
- Bílkoviny 0.3 g
- Sacharidy 2.9 g
- Tuky 0.9 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/3
Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu