Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (11x)
3. 8. 2020
Ostružinovo-rebarborový cobbler
Apetit
Ostružinovo-rebarborový cobbler
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (11x)

Rebarbora a ostružiny tvoří díky kyselosti a výrazné chuti opravdu osvěžující kombinaci. V sezoně se u nás bohužel nikdy nepotkají, není ale nutné zoufat, sáček uložený v mrazáku vám vytrhne trn z paty.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2582 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 334 g
  • Tuky 113 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/8

V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.