Rebarbora a ostružiny tvoří díky kyselosti a výrazné chuti opravdu osvěžující kombinaci. V sezoně se u nás bohužel nikdy nepotkají, není ale nutné zoufat, sáček uložený v mrazáku vám vytrhne trn z paty.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 2582 kcal
- Bílkoviny 41 g
- Sacharidy 334 g
- Tuky 113 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/8
V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.