Tímto dezertem ohromíte každou společnost. Obrácené jahodové koláčky chutnají nejlíp ihned po upečení.
8
Suroviny
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 603 kcal
- Bílkoviny 6.63 g
- Sacharidy 60 g
- Tuky 35.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/6
Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti
Komentáře
Dobrý den,prosím o radu.nevím kde najdu recepty uložené v mé kuchařce.děkuji
Dobrý den, Jano, nahoře, ve stejné lište, kde je velký červený nápis Apetitonline.cz (a PŘEDPLATIT A OBCHOD) je i symbol lupy pro vyhledávání a silueta panáčka pro přihlášení. Když se pomocí panáčka přihlásíte, můžete na něj znovu kliknout a vyjede vám nabídka - můj účet, moje kuchařka, moje recepty a přidat recept :-)!
Pokud jste přihlášená, pak ji najdete i tady: http://www.apetitonline.cz/moje-kucharka
Hezký den, redakce Apetitu
Dobrý den, prosím o radu, jahody pustily šťávu, karamel v troubě zůstal tekutý, takže o koláčcích nemohla být řeč, spíš jahodová omáčka s poklopem z listového těsta. Kde jsem udělala chybu?
Dobrý den, Oli,
jak už jsem psala, nevím, jak moc se liší váš výsledek od fotografie, ale myslíme, že jste žádnou chybu neudělala. V tomto případě bude jahodový karamel vždy více či méně tekutý. Podle toho kolik jahody pustí tekutiny. My bychom jím asi koláčky polili a ihned je podávali se šlehačkou či zakysanou smetanou :-).
S pozdravem, redakce Apetitu