Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,2 (31x)
18. 10. 2017
Milované čokoládové dortíčky
Apetit
Milované čokoládové dortíčky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,2 (31x)

"Maminka miluje ořechy, já čokoládu. V tomhle dezertu se obě naše vášně spojují...,“ vypráví art directorka Marcela Kouřilová.


Nezhasínat obrazovku
Na asi 16 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na asi 16 kousků

Na krém

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9244 kcal
  • Bílkoviny 234 g
  • Sacharidy 513 g
  • Tuky 671 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Zuzana Sitárová profile image
Zuzana Sitárová
03.09.2017 18:15

Dobry den. Aky velky plech treba pouzit pri peceni? Dakujem :)

Martina Zajícová
04.09.2017 09:51

Dobrý den, Zuzano, ideální je klasický obdéníkový plech o rozměrech přibližně 30x40-35x45 cm.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/5

Odhalte spolu s námi nejvíce střežené tajemství roku! Kdo vyhrál velkou cukrářskou výzvu Apetitu? Konečně se dozvíte, který z krásných narozeninových dortů od vás čtenářů se probojoval na obálku a které dva další se s ním postavily na pomyslnou bednu! Odhalte jídla našeho dětství! Prozradíme, která jídla nás bleskově přenesou zpět do maminčiny kuchyně… S našimi originálními recepty na pečené kuře váš sobotní oběd už nikdy nebude obyčejný! Na zábavné a pestré saláty z čerstvé zeleniny se těšíme vždy celou zimu! Konečně nastal jejich čas a vy je můžete vyzkoušet s námi. Jaký bude X. ročník Prague Food Festivalu? Z našeho průvodce se dozvíte vše potřebné a s chutí můžete začít plánovat.  

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.