Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,6 (35x)
17. 7. 2019
Malinové nanuky v bílé čokoládě
Apetit
Malinové nanuky v bílé čokoládě
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,6 (35x)

Malinové nanuky jsou výborným letním osvěžením pro malé i velké. Vyzkoušet je můžete s libovolným nakyslým ovocem – rybízem i třeba exotickou mučenkou. Pokud je navíc stejně jako my namočíte do bílé čokolády, kupované nanuky už nebudete chtít. Vyzkoušejte domácí osvěžující nanuk z ovoce, recept je až neuvěřitelně jednoduchý.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 8 nanuků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 8 nanuků

NA POLEVU A DOKONČENÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3909 kcal
  • Bílkoviny 54 g
  • Sacharidy 359 g
  • Tuky 268 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/8

Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Karamelový nanuk od Lunaru

Jak na nejlepší nanuky podle Lelí a Jakuba Hnidákových z nanuků Lunar

Udělat si vlastní domácí nanuk je hračka, když víte, jak na to. Stačí se držet pár osvědčených tipů a triků, abyste si na něm pochutnali. „Nestačí ale jen zamrazit smoothie. Děti to sice bude bavit vyrábět, ale nebudou to jíst, protože takový nanuk je tvrdý jako beton, plný zmrzlých krystalků,“ varuje Lelí Hnidáková, která s manželem Jakubem vyrabí oblíbené řemeslné nanuky Lunar. Jak tedy na to?