Malinové nanuky jsou výborným letním osvěžením pro malé i velké. Vyzkoušet je můžete s libovolným nakyslým ovocem – rybízem i třeba exotickou mučenkou. Pokud je navíc stejně jako my namočíte do bílé čokolády, kupované nanuky už nebudete chtít. Vyzkoušejte domácí osvěžující nanuk z ovoce, recept je až neuvěřitelně jednoduchý.
Suroviny
NA POLEVU A DOKONČENÍ
Na recept
- Energie 3909 kcal
- Bílkoviny 54 g
- Sacharidy 359 g
- Tuky 268 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/8
Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.