Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,6 (71x)
28. 1. 2021
Lamingtonky
Apetit
Lamingtonky
Apetit


Snadné
< 60 min
3,6 (71x)

Lamingtonky jsou oblíbené na jižní polokouli, ochutnáte je nejspíš v australských nebo jihoafrických kavárnách. Ovšem pokud tam v nejbližší době nemáte cestu, připravte si oblíbený dezert Lamington podle našeho receptu.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 16 kostek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 16 kostek

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7118 kcal
  • Bílkoviny 113 g
  • Sacharidy 696 g
  • Tuky 434 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(71 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/2

V únorovém Apetitu jsme se vydali na hory. Připravili jsme vám ochutnávku receptů z alpských sjezdovek od Německa přes Rakousko, Švýcarsko a Francii až po Itálii a v Krkonoších jsme navštívili jeden z nejvýše položených pivovarů u nás. Zimní náladu jsme si zachovali i v nedělním menu, které se nese v duchu rozmařilého masopustního hodování. Do učení nás tentokrát vzal šéfkuchař Vinohradského parlamentu, Jan Pípal, a podělil se s námi o recept na nevšední plněné knedlíky s koprovou omáčkou. Odlehčit vydatná jídla nám pomohou recepty na saláty ze zimní zeleniny. Svátek zamilovaných oslavíme vylepšenou verzí nesmrtelného poháru Horká láska. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Únorové obálky Apetitu

Apetit slaví 20 let: Vyberte nejkrásnější únorovou obálku všech dob a vyhrajte

Časopis Apetit bude mít v květnu 20. narozeniny! Kulaté výročí je třeba oslavit, proto slavíme už od začátku roku. Celý rok vám budeme prostřednictvím tištěných vydání i na webu připomínat ikonické recepty, trendy a osobnosti, s nimiž jsme za 20 let spolupracovali. Navíc můžete každý měsíc hlasovat o nejkrásnější obálku za uplynulá léta. Každý měsíc navíc vylosujeme tři hlasující, kteří získají za odměnu kuchařku!