Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,2 (25x)
1. 11. 2018
Kuřecí teriyaki
Apetit
Kuřecí terijaki
Apetit


Snadné
< 45 min
4,2 (25x)

Kuřecí teriyaki s rýží je pozdrav ze země vycházejícího slunce. Pikantní kuřecí prsa podávejte s dušenou rýží, lehce opečeným zelí pak čoi a přelité omáčkou. Tuto kombinaci naskládejte do misky a připravte tak výbornou Teriyaki bowl. Recept je na jednu porci, proto pokud se s někým budete chtít o tuto asijskou specialitu podělit, je nutné suroviny adekvátně navýšit.


Nezhasínat obrazovku
Pro 1 osobu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 402 kcal
  • Bílkoviny 28 g
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vietnamská polévka pho bo

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/11

Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete! Apetit, napsáno s chutí.