Vždy jste si při čtení receptu na baklavu říkali, že je moc složitá a raději jste se do její přípravy nepustili? Pak je tenhle recept přesně pro vás!
Suroviny
Na recept
- Energie 4865 kcal
- Bílkoviny 98 g
- Sacharidy 347 g
- Tuky 323 g
Postup přípravy
Autor: Martina Kojzarová , z vydání Apetit 2017/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/6
Červnový Apetit je opět plný svěžích nápadů, kterými si můžete zpříjemnit začátek léta. Podlehněte sladkému kouzlu jahod, vychutnejte si štiplavou chuť pažitky, připravte si neokoukané saláty či sendviče z celého světa nebo se pusťte do výroby té nejlahodnější domácí zmrzliny. S novým číslem také hravě zvládnete přichystat dětem nezapomenutelnou oslavu nebo se naučit pár tajných triků, které vám během náročného pracovního dne ušetří spoustu drahocenného času. V červnovém vydání pochopitelně nemůže chybět ani velký průvodce 7. ročníkem Apetit pikniku! Už se na vás zase moc těšíme! Apetit, napsáno s chutí.