Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,9 (7x)
18. 7. 2014
Kořeněné pizzy s kozím sýrem
Apetit
Kořeněné pizzy s kozím sýrem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,9 (7x)

Rychlé jídlo vhodné jako svačina, předkrm nebo večeře. Zapečený pita chléb s rajčaty a kozím sýrem.


Nezhasínat obrazovku
Na 6 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2015 kcal
  • Bílkoviny 65 g
  • Sacharidy 304 g
  • Tuky 54 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/8

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.