Neodolatelné jednohubky, které mizí rychlostí blesku!
Suroviny
Na recept
- Energie 2197 kcal
- Bílkoviny 72 g
- Sacharidy 329 g
- Tuky 56 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/10
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2017/10
Říjnové plískanice si na nás nepřijdou! Nový Apetit vás příjemně naladí na podzimní notu. Nechte se pobláznit dánským životním stylem hygge, naučte se připravit ty nejšťavnatější a nejkřupavější řízky na světě, vařit bez lepku podle Martiny Alinče Dvořákové či proměnit fastfood v poctivé, domácí a především zdravé jídlo. Aktuální vydání přináší i nový pohled na oblíbenou stálici české kuchyně – brambory. Zkrátka ovšem nepřijdou ani milovníci sladkého, protože nechybí ani recepty na vskutku hříšné podzimní dezerty plné čokolády, ořechů a karamelu, které zaženou každý splín, či další díl naší Cukrárny, ve které vás Petra Stahlová naučí neodolatelné tartaletky. Apetit, napsáno s chutí.
Komentáře
Dobrý den, možná to již v diskuzi proběhlo, ale - proč již neuvádíte u receptů, v jakém čísle se recept objevil? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, paní Hůlková,
moc se omlouváme za komplikace :-(. V systému došlo k chybě, na jejímž odstranění se už pracuje. Moc vás prosíme o trpělivost, než se s tím naši kolegové vypořádají. Pokud urgentně hledáte nějaký konkrétní recept (nebo recepty) napište nám sem nebo na web@apetitonline.cz a my vám informaci rádi pošleme. Moc děkujeme za pochopení, redakce Apetitu