Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,6 (33x)
18. 7. 2014
Doutníčky


Velmi snadné
> 60 min
3,6 (33x)

Do hmoty na doutníčky můžete přidat také nasekané mandle. Citronovou šťávu pak nahraďte trochou rumu. Cukroví bude voňavější.


Nezhasínat obrazovku
Na 20 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 20 kousků

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1732 kcal
  • Bílkoviny 21 g
  • Sacharidy 190 g
  • Tuky 96 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(33 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/1

David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby

Související články

Čokoládová tlačenka

Čokoládová tlačenka: Originální nepečené cukroví s nádechem nostalgie

Čokoládový salám (někde se mu také říká čokoládová tlačenka) je tak oblíbenou součástí krabic s vánočním cukrovím, že by málokdo pochyboval o jeho českém původu. Ve skutečnosti však tato nepečená cukrovinka pochází z jihu Evropy – podobný dezert z rozdrobených sušenek, ořechů a čokoládové hmoty najdete například v Itálii nebo Portugalsku.