Nadýchané, jemné a vláčné piškotové těsto je dobré samo o sobě. Se šlehačkou a griliášem vás však vynese do oblak.
Na 12-16 tenkých řezů
Suroviny
Na 12-16 tenkých řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3804 kcal
- Bílkoviny 92 g
- Sacharidy 352 g
- Tuky 221 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2014/5
Je nám 10 letParty ve velkém styluMakronkový dortPiškotové těstoJogurtové pohlazení
Komentáře
Ahoj, můžete mi prosím říct, jak velký má být plech? Děkuji
Určitě na jeden z těch klasických plechů, co bývají v každé troubě. Obdélníkový (tušíme, že je velký 35x42 cm) nebo čtvercový, jehož velikost v cm bohužel z hlavy nevykouzlíme, ale vejde se do klasické trouby akorát. Samozřejmě, pokud máte troubu nadstandardních rozměrů a díky tomu i větší plechy, připravte těsta více a náplně taky :-)!