I malá lžička tohoto úžasného krému naplní nejbujnější čokoholické fantazie! Čokoládový krém s mascarpone servírujte proto v menších dávkách.
4
Suroviny
4
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 587.25 kcal
- Bílkoviny 6 g
- Sacharidy 18.75 g
- Tuky 48.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006
Komentáře
Vždycky rozpouštím čokoládu ve vodní lázni a teď jsem si to chtěla urychlit.Výsledkem je v mikrovlnce uškvařených 140 g čokolády a puch spáleniny po celé kuchyni. Ufff, nikdy více:-(
Ajaj, zkratky vážně nestojí za to. :/
Pokud rozpouštíte čokoládu v mikrovlnce, po každých 20 sekundách ji vyndejte a promíchejte. Poté ji vraťte do mikrovlnky. Já jsem jako malá ohřívala čokoládu v mikrovlnce a normálně se mi propálil talíř a smrděla kuchyň i mikrovlnka. Potom jsem se zajímala o správný postup a našla jsem toto. Opravdu to funguje. Vyzkoušela jsem to. :-)