Korpus
Sušenky rozdrtíme, přidáme koření a rozpuštěné máslo. Namačkáme do formy a potřeme pomerančovou marmeládou.
Cheesecake čokoládová hmota
Na vodní lázni rozpustíme čokoládu a necháme trošku zchladit (nesmí opět ztuhnout). V míse smícháme Philadelphii, tvaroh a smetanu, přidáme rozpuštěnou čokoládu a dobře vymícháme.
Nalejeme na korpus, rovnoměrně rozetřeme a formou lehce poklepneme.
Poleva
Čokoládu rozpustíme na vodní lázni spolu se smetanou a dobře promícháme. Nalejeme na cheesecake a rozetřeme. Opět s formou lehce poklepneme, krásně se poleva "vyhladí".
Cheesecake dáme minimálně na 12 hodin do ledničky. Ozdobíme pomerančem, physalis, celou skořicí, badyánem a pomerančovými hoblinkami.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 597.9 kcal
- Bílkoviny 11 g
- Sacharidy 34.2 g
- Tuky 43.8 g