Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (104x)
18. 7. 2014
Cibulový koláč
Unsplash.com
Cibulový koláč
Unsplash.com


Snadné
> 60 min
4,3 (104x)

Přišel, zavoněl, zvítězil. Slavný francouzský slaný cibulový koláč, quiche lorraine, se určitě stane i vaším favoritem – zvlášť jeho zjednodušená verze z listového těsta. K cibulové náplni se hodí i osmažená slanina, šunka, žampiony nebo špenát. Slaný koláč si vychutnejte jako rychlou večeři nebo praktické jídlo na výlet.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 418.25 kcal
  • Bílkoviny 12.63 g
  • Sacharidy 27.38 g
  • Tuky 28.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Cibulový koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(104 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.