Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Černý samet


< 10 min
0,0 (0x)

Kombinace bublinky a pěna, to už je slušný tah na bránu. A slyší na něj i klasičtí pivaři!


Nezhasínat obrazovku
4 drinky
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 drinky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 141 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 17.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Černý samet

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
05.09.2007 09:15
Recept se nachází v č.6/06, str.62
  profile image
gingko
25.02.2007 09:54
při pohledu na uvedený recepis mě napadá úsloví: to svět neviděl a pes nežral
  profile image
Karolka
24.02.2007 13:04
Na obrazku to spis vypada jako sojova omacka a ne jako neco k piti..
  profile image
Iva
23.02.2007 21:15
Nějak mi to hlava nebere. To na obrázku je uvedený mok?
  profile image
Gábina
07.08.2007 18:16
Zcela jistě to není onen mok, ale Apetit prostě občas přiřazuje obrázky o receptům, které jsou "podobné" výsledku, takže kdo tu brouzdá víc, může najít stejnou fotku ilustrující různé recepty. Tady to ovšem je obrázek trochu víc mimo mísu než jinde.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.