
> 60 min
5,0
Jarní kuřátko na houbách a smetaně

> 60 min
5,0
Jehněčí svíčková s mátovým kuskusem

< 60 min
5,0
Steak ze svíčkové s pečenými topinambury a pepřovou omáčkou

< 45 min
5,0
Telecí na marsale s fettuccine a houbami

> 60 min
5,0
Jehněčí kýta s melasou z granátových jablek a chřestovým salátem
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze