Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (26x)
16. 6. 2023
Cuketové vafle s čedarem, slaninou a avokádem
Apetit
Cuketové vafle s čedarem, slaninou a avokádem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (26x)

Slané vafle jsou opravdu nezapomenutelné. Křupavé na povrchu, díky cuketě a čedaru dokonale vláčné uvnitř... K dokonalosti jim chybí jen kousek avokáda, rajčete a dokřupava vypečené slaniny. Javorového sirupu na závěr se nelekejte, pozvedne celý pokrm na novou úroveň. Pokud ho ovšem vynecháte, nic se nestane, vafle jsou vynikající i bez něj.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3446.25 kcal
  • Bílkoviny 102.5 g
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 301.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/6

Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky. A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny.  Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou. Apetit, napsáno s chutí.