< 20 min
4,5
Švédský bílý glögg
< 60 min
4,0
Rolovaní pstruzi pečení na fenyklu a bramborách
< 30 min
4,6
Pošírování: Pošírovaný pstruh se zadělávaným pórkem
< 60 min
0,0
Lososovitý pstruh se zeleninou a květákovým pyré
< 60 min
0,0
Bylinkové kuřecí rizoto z trouby
> 60 min
4,1
Bylinkové pečené kuře s bramborami
< 60 min
4,1
Zapečené špagety s kuřecím masem a houbami
< 60 min
4,2
Ligurský rybí kotlík
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví