Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (24x)
9. 7. 2014
Schwarzwaldský dort
Schwarzwaldský dort


Snadné
< 60 min
4,1 (24x)

Nezhasínat obrazovku

Porce

16
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

16
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 415.88 kcal
  • Bílkoviny 7.19 g
  • Sacharidy 33.81 g
  • Tuky 27.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: lucie86

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Ivana Strunz profile image
Ivana Strunz
28.04.2019 12:00

Teď jsem dort upekla, vyskočil jen málo, určitě to není na dvě prokrojeni. Opravdu tam nechybí kypřící prášek? Bohužel pozdě jsem se podívala na jiné recepty, kde byl. A bylo by fajn používat čárky.

Martina Kojzarová
30.04.2019 09:50

Dobrý den, paní Strunz,
bohužel se jedná o čtenářský recept, který jsme tedy v redakci netestovali a za jeho správnost tak nemůžeme ručit :-(. Ovšem i my máme recepty na piškot i bez kypřicího prášku, tudíž nutně chybět nemusí. O nadýchanost by se v tomto případě asi mělo postarat dokonalé našlehání žloutků i bílků. Prášek je ovšem pochopitelně sázka na jistotu, takže určitě neuděláte chybu, když ho příště trochu přidáte.
Mějte se krásně, redakce Apetitu

  profile image
Jindřiška
10.05.2016 11:43

I při velmi pozorném a opakovaném čtení jsem nenašla pečení korpusu - při jaké teplotě a jak dlouho.Také schází, jak s upečeným korpusem máme dále pracovat. Sice to následně vyplývá při dokončování dortu, ale začínajícím cukrářům zde mnohé chybí. Přeji radost při tvoření a dobré mlsáníčko.