Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Čekankový s ředkvičkami a okurkou
Čekankový s ředkvičkami a okurkou


< 30 min
0,0 (0x)

. Okurku omyjeme a škrabkou na brambory ji nakrájíme na tenké plátky. Čekanku rozebereme na jednotlivé listy. Listy špenátu omyjeme a osušíme. 2. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na čtvrtky. 3. Ředkvičky očistíme a pokrájíme na poloviny, větší na čtvrtiny. 4. Několik listů čerstvé petržele omyjeme a natrháme. 5. Na hlubší talíře nebo do misek rozdělíme plátky okurky, listy čekanky a špenátu, ředkvičky a vejce, ozdobíme listy petrželky a pokapeme olejem a balsamikovým octem. Tip: Na vydatnější zálivku promíchejte 200 ml kefíru se špetkou soli a prolisovaným česnekem. Natrhejte si mladé listy pampelišek nebo šťovík.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 275.75 kcal
  • Bílkoviny 13.5 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 21.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt