. Okurku omyjeme a škrabkou na brambory ji nakrájíme na tenké plátky. Čekanku rozebereme na jednotlivé listy. Listy špenátu omyjeme a osušíme.
2. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na čtvrtky.
3. Ředkvičky očistíme a pokrájíme na poloviny, větší na čtvrtiny.
4. Několik listů čerstvé petržele omyjeme a natrháme.
5. Na hlubší talíře nebo do misek rozdělíme plátky okurky, listy čekanky a špenátu, ředkvičky a vejce, ozdobíme listy petrželky a pokapeme olejem a balsamikovým octem.
Tip: Na vydatnější zálivku promíchejte 200 ml kefíru se špetkou soli a prolisovaným česnekem. Natrhejte si mladé listy pampelišek nebo šťovík.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 275.75 kcal
- Bílkoviny 13.5 g
- Sacharidy 3 g
- Tuky 21.25 g