Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,9 (13x)
18. 7. 2014
Variace na Reuben sendvič
Apetit
Variace na Reuben sendvič
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,9 (13x)

Na první pohled by se mohlo zdát, že se suroviny hodí spíš na studený sendvič. Teprve teplo ale udělá z tohoto klasického obloženého chleba – původem z USA – skutečně intenzivní zážitek!


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2585.5 kcal
  • Bílkoviny 147.5 g
  • Sacharidy 157.5 g
  • Tuky 148.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Kamila
31.10.2008 16:47
netradiční kombinace,ale vynikající výsledek
  profile image
jetos
13.08.2008 19:06
tak tohle je opravdu luxusni sendvic...a s pivkem fakt nema chybu
  profile image
Alena
17.10.2007 09:34
Recept se nachází v č. 1/07, str.24

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/1

Leden 2007

Související články

Francesinha

Francesinha: Podivný sendvič se zvláštní omáčkou, který milují v Portu

Francesinha, v portugalštině „malá Francouzka“, je sendvič, který vás zbaví hladu dokonale. Nepředstavujte si ovšem tradiční svačinku, s níž můžete brázdit ulice Porta. Spíš se jedná o sváteční oběd místních a gastronomický cíl mnoha turistů. Jak získal své jméno a co se skrývá ve speciální omáčce, která nikdy nesmí chybět?