Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (6x)
9. 4. 2015
Uši pro zaječí armádu


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Tahle sladká ušiska k nakousnutí jsou ve skutečnosti máslové sušenky. Stačí je nazdobit polevou a zapíchnout do krému zaječích dortíků a velikonoční zajíček je na světě!


Nezhasínat obrazovku
Na asi 15 oušek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na asi 15 oušek

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3259 kcal
  • Bílkoviny 58 g
  • Sacharidy 462 g
  • Tuky 120 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/4

Veselé VelikonoceSladkosti pro koledníkyJaro má zelenou!Jedlé dekorace

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.