Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,3 (12x)
20. 3. 2020
Těstoviny s domácím bylinkovým pestem
Apetit
Těstoviny s domácím bylinkovým pestem
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,3 (12x)

K přípravě skvělého jídla nepotřebujete závratné množství surovin ani hodiny strávené v kuchyni. Stačí vsadit na kvalitu! Vyzkoušejte třeba recept na fusilli s voňavým domácím pestem. Nové těstoviny značky Adriana mají speciální hrubý povrch, díky kterému na nich pesto či omáčka skvěle drží. Za 15 minut můžete servírovat! 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na pesto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3055 kcal
  • Bílkoviny 111 g
  • Sacharidy 259 g
  • Tuky 173 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: komerční prezentace, z vydání Apetit Těstoviny s domácím bylinkovým pestem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.