Tyhle slané koláčky vždycky zmizí rychlostí blesku. Jsou totiž naprosto ideální na "uzobávání". Před večírkem je proto dobře schovejte, nebo se předem smiřte s tím, že se ho nedožijí...
Suroviny
Na hráškovou náplň
Na špenátovou náplň
Na recept
- Energie 4399 kcal
- Bílkoviny 131 g
- Sacharidy 168 g
- Tuky 356 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/12
Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky. Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.