Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,9 (7x)
18. 7. 2014
Salát Caesar


Velmi snadné
< 30 min
3,9 (7x)

Tenhle už klasický salát je přímo ideální jako rychlé jídlo.


Nezhasínat obrazovku
2-3
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 758.5 kcal
  • Bílkoviny 64 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 54 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Panzanella

Co dělat se starým chlebem? Proměňte ho v nejlepší panzanellu – salát, který připravíte raz dva!

Nevyhazujte tvrdý chleba. Proměňte ho v letní salát, který se dnes podává i v nejlepších bistrech – panzanellu. Zvládnete jej připravit bez složitého vaření, vystačíte si s pár základními surovinami a ještě využijete to, co by jinak skončilo v koši. Stačí dobrá rajčata, pár kapek oleje, vinný ocet a špetka citu na vyladění chutí. Každá panzanella chutná trochu jinak. A právě to je na ní nejlepší.