Nakyslá rebarbora je do koláčů jako stvořená. Její svěžest tvoří dokonalý chuťový protipól ke sladkému těstu a koláči tak dodá nejen šťavnatost, ale i říz. Posypání krupicovým cukrem těsně před tím, než koláč vložíte do trouby, zaručí, že koláč bude mít krásnou karamelovou krustičku.
Videorecept
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 78.5 kcal
- Bílkoviny 1.9 g
- Sacharidy 8.8 g
- Tuky 3.7 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/6
Vychutnejte si s červnovým Apetitem, který vychází 20. 5., všechny slasti přicházejícího léta – opojně vonící jahody, svěží saláty, večeře, které si zamilují nejen děti, asijský street food, piknikové dobroty a hlavně možnost konečně si vychutnat jídlo pod širým nebem. Prostřednictvím nového čísla bychom vás rádi pozvali na jubilejní 10. ročník Apetit pikniku. Ano, je to tak, piknik bude! A my už se na vás moc těšíme. Není to ovšem jediné překvapení, které pro vás máme. Tím dalším jsou Dny Apetit, týdenní online festival plný slev pro všechny, pro něž je jídlo vášeň a životní styl. Apetit, napsáno s chutí.